Arap spiker Erdoğan'ı böyle savundu
Mısır'dan yayın yapan Naşirun tv yayınına bağlanıp Recep Tayyip Erdoğan'a çirkin ifadeler kullanan Suudi Arabistanlı bir kişiyi yayından alan Arap spiker, o şahsa böyle cevap verdi...
İşte o sunucunun cevabından bazı bölümler:
ÜMMETİN DEĞERLİ BİR LİDERİNE HAKARET EDEMEZSİN
Ümmetin değerli bir liderine bu mantıkla hakaret etmene asla müsade etmem. Cumhurbaşkanı Erdoğan müslüman ve Türk'tür. İstesen de istemesen de, senin ve senin gibilerin baş tacıdır.
Yani ümmetin şerefli ve namuslu liderine gelip küfredeceksin, istediğin kadar eleştir, bu program buna açıktır. Ama gelip aşağılamayacaksın. Buna asla müsade edemem. Git sen Suudi Arabistan'da dinlen.
ASLINDA SİZ ONU KISKANIYORSUNUZ, AMA BATILILARA BOYUN EĞİYORSUNUZ
Masonmuş, bilmem neymiş, bu nasıl bir söz. Aslında siz onu kıskanıyorsunuz. Sizin Katar ve Türkiye ile büyük problemleriniz var. Sizinle aynı dine mensup olanları kıskanıyorsunuz.
Müslümanları kıskanır ama batılıları kıskanamazsınız. Batılılarla işbirliği yapar, onları desteklersiniz, onlara boyun eğersiniz.
Ama Arap ve İslam alemine küçük bir umut ışığı olacak kişilere karşı fırtınalar koparır, kara propaganda ve yalan dolu kampanyalar yürütürsünüz.
BİR TEK ORDULARINIZLA TÜRKİYE'NİN ÜZERİNE YÜRÜMEDİĞİNİZ KALDI
Bakın, Katar tek başına Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Ve siz onlara karşı inanılmaz karalayıcı kampanyalar yürütüyorsunuz.
Türkiye'ye karşı ise, bir tek ordularınızla onların üzerine yürümediğiniz kaldı.
Şimdi ise, ılımlı veya radikal olsun, tüm sünni gruplara karşı oluşturulan koalisyonlara dahil oluyorsunuz. Diğer batılılara gelince, onları destekler; onlara yaltaklanır ve boyun eğersiniz.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
