Başbakan'dan bir müjde de Edirne'ye!

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu Edirne mitinginde konuştu.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

> Bugün benim 75. mitingim. Başkentimize, Selimiye'ye selam getirdim. Gerçek Cumhuriyetçi, gerçek milliyetçi olanlar Türkiye'nin her yerine gidebilen partidir. Size gelip ahkam kesenlere bunu söyleyin. 78 milyonu bağrınıza bastınız mı?

> 81 vilayeti bağrımıza basacağız dedik. Bunu da Allah'ın izniyle başaracağız. 2002'deki acı bir tablo vardı. o günleri yaşayan bir bürokrat şöyle demişti: "Başbakan'ın yurtdışı seyahatlerinde fotokopileri kendi cebimizden karşılıyorduk."

> İstanbul'dan Kapıkule'ye hızlı tren geliyor. Böylelikle tüm başkentler birbirine bağlanacak.

> CHP Genel Merkezi önünde Sarıyer Belediyesi'nin eylemi var. Kendi belediyesindeki işçileri protesto ediyor. Kendi taşeron sorununu çözemeyen birisi Türkiye'nin sorununu çözebilir mi? 4 yıl verin yeter diyor Allah aşkına buna 4 dakika bile verilir mi?

Mobil uygulamalarımızı indirin