Hayvan figürlü ekmekler ilgi çekiyor
Eskişehir'de bir fırıncının ürettiği hayvan figürlü ve isim yazılı ekmekler, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Şuan kaplumbağa ve kedi figürlü ekmekler ürettiklerini kaydeden Akbal, 'Ustamızın elinden geldiği takdirde ileride balık ve fil gibi hayvanların figürüyle de ekmek yapacağız. Bu gidişle ustamız yakında heykeltıraş olacak' diye konuştu.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Ekmeklerin en çok çocuklar tarafından ilgi gördüğünü aktaran Akbal, şöyle devam etti:'En çok çocukların ilgisini çekiyor, bir gün önceden sipariş verirlerse değişik şekilde isimlerini de yazabiliriz. Bundan sonraki çalışmalarımızda çocukların sevdiği çizgi film kahramanlarından da üretime başlayacağız.'
Akbal ayrıca, ekmeklerin Eskişehir'de ilk olma özelliği taşıdığını, Türkiye'de benzerine rastlamadığını sözlerine ekledi.